Kantoorrenovatie Den Haag

 

Wilt u een plezierige werkomgeving creëren? Van uw kantoor een blikvanger maken? Of mogelijk heeft u een andere reden om een specialist in kantoorrenovatie Den Haag te zoeken? U wilt mogelijk daar wel een specialist bij inschakelen? Dan bent u bij Julo aan het juiste adres. Wij zijn specialist op het gebied van projectrealisatie en projectcoördinatie. Julo heeft zich de afgelopen jaren bewezen als specialist op het gebied van kantoorrenovaties. Wij beschikken over een deskundig team specialisten dat het hele proces van idee tot oplevering kan realiseren. De renovatie van een kantoor is een proces, waar veel bij komt kijken. Kies dan ook voor een specialist als het gaat om het renoveren van uw kantoor.

Julo is in staat om u volledig te ont-zorgen en een hoogstand, maatwerk eindproduct te leveren in een optimale doorlooptijd en tegen scherpe kostprijs. Andere voordelen die u krijgt als u kiest voor Julo voor uw projectinrichting zijn:

 • Uitstekende kwaliteit voor een zeer scherpe tarief;
 • Één aanspreekpunt vanuit onze organisatie voor uw project;
 • Flexibel in te zetten voor uw project;

Bent u benieuwd naar gerealiseerd werk van ons bedrijf? Neem een kijkje in ons portfolio op de website. Heeft u verder nog vragen of wilt u direct in contact komen voor een prijsindicatie? Neem dan even contact met ons op. Dit kunt u doen via ons contactformulier, uiteraard kunt u ook tijdens kantooruren bellen naar 0182 – 763 594. U kunt ook langs komen in onze showroom in Waddinxveen aan de Coenecoop 3A4.

Realisatie van kantoorrenovatie Den Haag

Wij nemen u graag al het werk uit handen, maar ondersteunen u ook graag bij slechts één onderdeel binnen het renovatie proces. Aan u de keus! Maar voordat u beslist, neem geheel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden die het best bij u passen door te nemen.

Wilt u meer informatie over onze werkwijze bij een kantoorrenovatie ? Of heeft u andere vragen betreffende kantoorrenovatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers informeren u graag.

Vraag informatie aan:

  kantoorrenovatie
  kantoorrenovatie
  kantoorrenovatie amsterdam

  De werkwijze bij kantoorrenovatie Den Haag;

  Voor de werkwijze hebben wij een stappenplan met vijf fasen:

  1. Ontwerp
   Een goed doordacht ontwerp is de basis voor elk geslaagd project. Bij Julo werken ervaren projectleiders samen met interieur specialisten om tot het beste ontwerp te komen voor uw specifieke situatie.
  2. Ontmantelen
   Wij zijn gespecialiseerd in het zorgvuldig ontmantelen van het kantoor. Maar ook het handhaven van gebouwdelen, zoals een monumentale gevel.
  3. Opbouw
   Wij adviseren u graag op welke manier uw vloeroppervlakte het beste tot zijn recht komen. Wij bouwen de basis structuur op, zodat u zelf of wij de afwerking kunnen doen.
  4. Renovatie
   Een renovatie is een vernieuwing en verbetering van de huidige staat. Dit kan ook inhouden dat oude details bijvoorbeeld weer terug gehaald worden.
  5. Gevelrenovatie
   Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het adviseren, uitvoeren en onderhouden van onroerend goed in alle denkbare vormen.

  Naast kantoorrenovatie is Julo ook specialist op het gebied van projectinrichting en projectrealisatie.

  Onze belofte: Julo regelt alles!

   

  Werkgebied Julo;

  Voor de kantoorrenovatie zijn wij actief in heel Nederland met extra aandacht voor de
  4 grote steden: Rotterdam, Utrecht, Amsterdam en Den Haag

  I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.