Projectinrichting

Zoekt u naar een specialist in Projectinrichting? Dan kunt u nu stoppen met zoeken. Bij Julo kunt u terecht voor projectrealisatie op zijn best. Wij regelen alles voor u rondom de complete projectrealisatie op maat zoals u dat wilt. Wat uw stijl ook is, wij helpen u graag op weg naar het gewenste resultaat. Door een sterke focus op een optimale prijs- kwaliteit verhouding en het centraal stellen van uw klantvraag, heeft ons bedrijf zich kunnen profileren als een gewaarde en veelzijdige partner voor zowel grote als kleine opdrachtgevers als het gaat om projectinrichting en –realisatie. Of het nu gaat om het leveren van een compleet interieur, verzorgen van onderhoudsvraagstukken of het ontwerpen en realiseren van uw verbouw- ofwel renovatie plannen, bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres!

Julo is in staat om u volledig te ontzorgen en een hoogstand, maatwerk eindproduct te leveren in een optimale doorlooptijd en tegen scherpe kostprijs. Andere voordelen die u krijgt als u kiest voor Julo voor uw projectinrichting zijn:

  • Uitstekende kwaliteit voor een zeer scherpe tarief;
  • Één aanspreekpunt vanuit onze organisatie voor uw project;
  • Flexibel in te zetten voor uw project;
  • De gehele projectinrichting onder één dak;

Bent u benieuwd naar gerealiseerd werk van ons bedrijf? Neem een kijkje in ons portfolio op de website. Heeft u verder nog vragen of wilt u direct in contact komen voor een prijsindicatie? Neem dan even contact met ons op. Dit kunt u doen via ons contactformulier, uiteraard kunt u ook tijdens kantooruren bellen naar 0182 – 763 594. U kunt ook langs komen in onze showroom in Waddinxveen aan de Coenecoop 3A4.

 

Full service dienstverlener voor Projectinrichting;

Julo is sinds 1989 als onderneming actief op de markt. Begonnen in de regio Rotterdam, leveren wij onze diensten nu door heel Nederland. Ons bedrijf is dan wel gevestigd in Waddinxveen met de showroom, magazijn, werkplaats en kantoor. Echter kunt u ons inschakelen voor projectinrichting en/of projectrealisatie.

De ervaring die wij door de jaren heen hebben opgebouwd maakt ons een breed ontwikkelde organisatie met een verticale focus op een aantal branches waar wij ons in hebben gespecialiseerd. Zo hebben wij jarenlange en gespecialiseerde ervaring in 7 verschillende branches, waaronder Kantoren, Scholen, Winkels, Zorginstellingen en Overheid gebouwen. Meer over deze branches vindt u op de website.

Waar wij in uitblinken:

Julo heeft zich als onderneming gespecialiseerd in het ondersteunen en realiseren van projecten. Wij nemen u graag het werk uit handen, maar ondersteunen u ook graag bij slechts één onderdeel binnen het renovatie proces. Aan u de keuze. Zelfs op het gebied van projectinrichting geeft Julo graag het juiste advies. De productiviteit verhogen van uw team door de kantoorinrichting onder handen te nemen. Hoe pakt u dat aan? De stylisten van Julo adviseren u graag.

Wilt u meer weten over de werkwijze bij projectinrichting?  Voor vragen en/of een prijsopgave aanvragen kunt u contact opnemen via ons contactformulier.

Vraag informatie aan:

    projectinrichting
    projectinrichting
    projectrealisatie