Zoekt u een specialist in systeemplafonds Amsterdam en omstreken? Bij Julo bent u daarvoor aan het juiste adres. Wij kunnen leveren in diverse kleuren en types, die wij voor u monteren met een gevarieerd assortiment systeemprofielen. Voor systeemplafonds en -wanden in Amsterdam leveren wij onder andere producten van de merken OWA, Armstrong en Rockfon. Julo heeft in de jaren dat het bedrijf actief is vele projecten uitgevoerd betreffende systeemwanden en -plafonds in Amsterdam en omstreken. Deze projecten hebben betrekking tot voorzieningen, die nodig zijn om een bedrijfslocatie in alle facetten operationeel te maken en te houden.

Voor nieuwe systeemplafonds Amsterdam kunt u het beste terecht bij Julo. Bij ons bent u immers altijd verzekerd van:

  • Uitstekende kwaliteit voor een zeer scherpe prijs;
  • We een turn key project specialist zijn;
  • U bij ons altijd één aanspreekpunt heeft;
  • Ons bedrijf altijd flexibel aan projecten werkt;
  • Veel tevreden klanten;
  • De gehele kantoorinrichting onder één dak: van systeemplafonds tot kantoormeubilair.

Wilt u meer informatie ontvangen over onze systeemplafonds en/of -wanden voor in Amsterdam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel naar ons informatie nummer: 0800 – 585 68 54. Heeft u vragen met betrekking tot offertes, bel dan naar 0182 – 76 35 94.

Het hoofdkantoor van Julo bevindt zich aan de Coenecoop 3A4 in Waddinxveen.

Julo, specialist in systeemplafonds Amsterdam

Door de uitgekiende combinatie van diensten en producten is Julo voor veel bedrijven een gewaardeerde en veelzijdige partner geworden. Dit ook op het gebied van systeemplafonds en wanden in Amsterdam en omstreken. Julo is ondanks de forse groei in de achter ons liggende jaren een klein bedrijf gebleven, met een klein team van deskundige interne medewerkers, die dagelijks een groot aantal teams externe medewerkers aansturen.

Efficiency, effectiviteit, flexibiliteit en kwaliteit zijn daarbij belangrijke sleutelwoorden. De keuze om de interne organisatie zo klein mogelijk te houden betekent dat Julo, direct vanaf de oprichting, optimale kwaliteit weet te brengen tegen een zeer scherpe prijs. Door de goede werkafspraken en het wederzijdse vertrouwen met klanten en leveranciers kan Julo adequaat inspelen op vrijwel iedere vraag van haar klanten. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om systeemplafonds of om een systeemwand voor in Amsterdam of elders in de regio.

Een systeemplafond en systeemwand Amsterdam

Benieuwd naar eerder uitgevoerde projecten door Julo? Bekijk dan onze portfolio met enkele projecten die wij in het verleden hebben uitgevoerd. Of wilt u direct diensten bij ons afnemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag met het operationeel houden van uw bedrijfslocatie.

Meer diensten die wij leveren: Systeemwanden, Projectrealisatie, Kantoorrenovatie