Bent u zoekende naar een specialist in systeemplafonds Den Haag en omstreken? Alleen bij Julo bent u daarvoor aan het juiste adres. Wij kunnen leveren in diverse kleuren en types, die wij voor u monteren met een gevarieerd assortiment systeemprofielen. Voor systeemplafonds en -wanden voor in Den Haag leveren wij onder andere producten van de merken OWA, Armstrong en Rockfon. Julo heeft in de jaren dat het bedrijf actief is vele projecten uitgevoerd betreffende systeemwanden en -plafonds in Den Haag en omstreken. Deze projecten hebben betrekking tot voorzieningen die nodig zijn om een bedrijfslocatie in alle facetten operationeel te maken en te houden.

Voor nieuwe systeemwanden en -plafonds in Den Haag kunt u het beste terecht bij Julo. Bij ons bent u immers altijd verzekerd van:

  • Uitstekende kwaliteit voor een zeer scherpe prijs;
  • We een turn key project specialist zijn;
  • U bij ons altijd één aanspreekpunt heeft;
  • Ons bedrijf altijd flexibel aan projecten werkt;
  • Veel tevreden klanten;
  • De gehele kantoorinrichting onder één dak: van systeemplafonds tot kantoormeubilair.

Wilt u meer informatie ontvangen over onze systeemplafonds en/of -wanden voor in Den Haag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel naar ons informatie nummer: 0800 – 585 68 54. Heeft u vragen met betrekking tot offertes, bel dan naar 0182 – 76 35 94.

Het hoofdkantoor van Julo bevindt zich aan de Coenecoop 3A4 in Waddinxveen.

Julo, specialist in systeemplafonds Den Haag

Voor systeemplafonds en wanden in regio Den Haag is Julo sinds 1989 het vertrouwd adres. Ons bedrijf is in die periode begonnen in de regio van Rotterdam en sindsdien zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf dat levert door heel Nederland. Dus ook systeemwanden en -plafonds in Den Haag.

In het jaar 1995 hebben wij bij Julo eigen systeemwanden voor in Den Haag en elders in het land ontwikkeld.  Hierdoor kon Julo haar opdrachtgevers een kwalitatief hoogstaand product leveren tegen een zeer scherpe prijs met als extra voordeel het vrijwel direct kunnen leveren. Dit was voor ons een grote en zeer belangrijke doorbraak en zijn wij doorgegroeid tot het huidige Julo, waar ook u terecht kunt voor uw systeemplafonds en wanden voor in Den Haag.

Een systeemplafond en systeemwand voor in Den Haag

Benieuwd naar eerder uitgevoerde projecten door Julo? Bekijk dan onze portfolio met enkele projecten die wij in het verleden hebben uitgevoerd. Of wilt u direct diensten bij ons afnemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag met het operationeel houden van uw bedrijfslocatie.