Bent u op zoek naar een specialist in het realiseren van een systeemwand in Rotterdam? Alleen bij Julo bent u dan aan het juiste adres. Systeemwanden kunnen wij leveren in diverse kleuren en types, die wij voor u monteren met een gevarieerd assortiment systeemprofielen. Voor systeemplafonds in Rotterdam leveren wij onder andere van merken als OWA, Armstrong en Rockfon. De projecten, die Julo in het verleden heeft uitgevoerd, hebben betrekking tot voorzieningen, die nodig zijn om een bedrijfslocatie in alle facetten operationeel te maken en te houden.

Voor nieuwe systeemwanden en -plafonds in Rotterdam kunt u dus het beste terecht bij Julo. Bij ons bent u immers altijd verzekerd van:

  • Uitstekende kwaliteit voor een zeer scherpe prijs;
  • Wij een turn key project specialist zijn;
  • U bij ons altijd één aanspreekpunt heeft;
  • Ons bedrijf altijd flexibel aan projecten werkt;
  • Veel tevreden klanten;
  • De gehele kantoorinrichting onder één dak: van systeemplafonds tot kantoormeubilair.

Wilt u meer informatie ontvangen over onze systeemplafonds en/of -wanden voor in Rotterdam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel naar ons informatie nummer: 0800 – 585 68 54. Heeft u vragen met betrekking tot offertes, bel dan naar 0182 – 76 35 94.

Het hoofdkantoor van Julo bevindt zich aan de Coenecoop 3A4 in Waddinxveen.

Waarom een systeemwand of -plafond in Rotterdam van Julo?

Door het combineren van systeemwanden en -plafonds van Julo in Rotterdam en omstreken kunt u verschillende eigenschappen en typen creëren voor uw beschikbare ruimte. Denk hierbij aan eigenschappen als het verbeteren van akoestische waarde in uw ruimte of de brandwerende eigenschappen van het plafond.

Naast dit zorgt een systeemplafond in Rotterdam ervoor dat er vrij toegankelijke ruimte komt tussen de bovenliggende vloer en het plafond. Deze ruimte kunt u gebruiken voor de aanleg van verschillende systeemleidingen zoals elektriciteit, verwarming, ventilatie en de riolering. Een systeemplafond heeft ook een esthetische functie.

Een systeemplafond en systeemwand voor in Rotterdam

Benieuwd naar eerder uitgevoerde projecten door Julo? Bekijk dan onze portfolio met enkele projecten, die wij in het verleden hebben uitgevoerd. Of wilt u direct diensten bij ons afnemen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag met het operationeel houden van uw bedrijfslocatie.