Kantoren

Het nieuwe werken combineert functionaliteit van uw kantooromgeving met de warmte van thuis. Julo biedt voor beide de oplossing. Met een ruime collectie aan kantoor en vergadermeubilair, afgestemd op de hedendaagse wensen en eisen kunnen wij alle kanten op om de identiteit van uw bedrijfsomgeving extra kracht te geven.

Oudenteak luistert nauw naar de behoefte in de markt om het woonkamer idee te creëren waar collega’s en zakenpartners elkaar treffen in een inspirerende setting.

Bedrijfsruimtes

Julo inventariseert, adviseert op basis van de behoeftes van uw personeel en uw organisatie. Om vervolgens een totale inrichtingsplan aan te bieden voor uw kantoor.

U kunt hierbij denken aan gericht advies over kantoormeubilair, vloerbedekking, raambekledingen en decoratieve verlichting. Alles om uw mensen prettiger te laten werken en zich beter te laten voelen. 

Scholen

Julo ontwikkelt en levert inrichtingsconcepten aan onderwijsinstellingen door heel Neder­land. We ontwerpen en realiseren totaalinrichtingen voor primair-, voortgezet- en beroepsonderwijs alsmede voor hbo instellingen en universiteiten.

Voor alle typen onderwijs hebben we prachtige oplossingen in producten, concepten en dienstverlening. Met passende en creatieve inrichtingen willen we een bijdrage leveren aan de kwaliteit van het onderwijs.

Winkels

Winkelinrichtingen naar branchegespecialiseerde maatstaven en specifiek projectmeubilair is één van de specialismen van Julo. Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt in welke branche de winkel zich bevindt. Het kan gaan om de complete inrichting, een stukje horecagelegenheid en/of kantoor in de winkel. Ook voor een nieuwe toonbank (maatwerk) kunt u bij ons terecht.

Heeft u een bestaande winkel welke u wilt restylen? Een pand dat u wilt renoveren en daarna wilt inrichten? Julo Projectrealisatie staat voor u klaar. Wij nemen uw zorgen uit handen door onze persoonlijke benadering, de goed onderbouwde motivatie van het interieurontwerp en de eigentijdse visie op winkelinrichting. Wij beheersen alle aspecten voor de juiste uitvoering van uw project.

Overheid

De rijksoverheid, provincies, gemeentes en defensies hebben continue te maken met een veranderend speelveld. De regelgeving veranderd en de publieke opinie verlangt een sterk kostenbewustzijn. Kosten spelen steeds vaker een doorslaggevende factor.

Door innovatieve oplossingen bij de nieuwbouw of bij het onderhoud van de gebouwen en voorzieningen kan Julo de rijksoverheid, provincies, gemeentes en defensie kostenbesparende oplossingen bieden.

Julo heeft de ervaring en expertise in de rijksoverheid, provincies, gemeentes en defensies met advies en uitvoering bij ontwerp-, aanleg, onderhoud en inspectie van voorzieningen in de sector.

Zorginstelling

Julo heeft veel ervaring in het inrichten van zorginstellingen, zoals verzorgingstehuizen voor ouderen, ziekenhuizen en jeugdinstellingen. Wij geloven in de positieve bijdrage van een warm interieur. De pure uitstraling van hout voelt warm en vertrouwd, dit in combinatie met mooie kleuren en stoffen en rekening houdend met de specifieke kwaliteits-en gebruikerseisen die voor de uitvoering van de zorg noodzakelijk zijn.

Julo kijkt en toetst specifieke behoeftes van patiënt, bewoner en medewerker om tot een optimale oplossing te vinden. Samen met een team van ervaren specialisten zijn wij in staat vernieuwende totaalconcepten te bedenken.

Overig

Hebt u een bestaand pand dat u gerenoveerd wilt hebben, of juist een nieuwbouwproject? Wij realiseren en begeleiden uw gehele project, van interieurbouw tot vloer- en raambekleding. Bij ons kunt u dus ook terecht voor wand-, vloer- en plafondafwerking tot aan een passend verlichtingsplan, wat een essentieel element is in uw interieur. Dit is wat Julo voor u kunnen betekenen.

Wij werken volgens een aantal vaste criteria: advies, ontwerp, productie, logistiek, montage, oplevering en after sales.

Door jarenlange ervaring in begeleiding en adviseren zijn wij gespecialiseerd in onze branche. En doordat wij samenwerken met vaste partners, is de juiste expertise en knowhow in huis om van elk project een succes te maken. Met een vast aanspreekpunt en direct contact blijft alles helder en transparant, zowel voor ons als voor u!

Projecten om trots op te zijn

En daar gaat weer een tevreden klant met een nieuw pand!