Even voorstellen

Succesvolle projectrealisaties, complete renovaties of het leveren van een gloednieuw interieur beginnen bij Julo. Wij zijn een innovatief bedrijf gespecialiseerd in de projectrealisatie. Dankzij ons full service aanbod zijn wij in staat om totale kantoorrenovaties of inrichtingen voor onze rekening te nemen. Wil jij ook werken voor opdrachtgevers door heel het land en onderdeel zijn van een hecht team specialisten? Kom dan het Julo team versterken.

Projectleider
Bouw

Heb jij een passie voor de bouw en ben je opzoek naar een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheden en ben jij daarnaast ook nog goed in plannen, teamwork en leidinggeven? Dan is een baan als Projectleider Bouw wellicht iets voor jou.

Werkvoorbereider (af)bouw

Met jouw brede materiaalkennis binnen de afbouw branche weet jij van elk project een succes te maken. Samen met jouw collega’s, projectleiders en de leveranciers bereid jij de werkzaamheden voor en zorg je ervoor dat alle materialen tijdig zijn besteld. 

Monteur (glas) Systeemwanden

Heb jij ervaring met het monteren van (glas) systeemwanden en kan jij zowel zelfstandig als in teamverband werken? Dan ben jij wellicht de Monteur die wij zoeken. Bij Julo is geen dag hetzelfde en werk je voor verschillende opdrachtgevers.

Projecten om trots op te zijn

En daar gaat weer een tevreden klant met een nieuw pand!