Projectrealisatie

Wij nemen u graag al het werk uit handen, maar ondersteunen u ook graag bij slechts één onderdeel binnen het renovatie proces. Aan u de keus! Maar voordat u beslist, neem geheel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden die het best bij u passen door te nemen.

Hoe wij in 6 stappen te werk gaan

En daar gaat weer een tevreden klant met een nieuw pand!

 • Ontwerp

  Een goed doordacht ontwerp is de basis voor elk geslaagd project. Bij Julo werken ervaren projectleiders samen met interieur specialisten om tot het beste ontwerp te komen voor uw specifieke situatie

 • Ontmantelen

  Wij zijn gespecialiseerd in het het zorgvuldig ontmantelen van bedrijfspanden. Maar ook het handhaven van gebouwdelen zoals een monumentale gevel of het demonteren voor hergebruik van (betonnen) luifels en balkons.

 • Opbouw

  Wij adviseren u graag op welke manier uw vloeroppervlakte het beste tot zijn recht komt. We bouwen de basis structuur op, zodat u zelf of wij de afwerking kunnen doen.

 • Renovatie

  Een renovatie is een vernieuwing en verbetering van de huidige staat. Dit kan ook inhouden dat oude details bijvoorbeeld weer terug gehaald worden.

 • Gevelrenovatie

  Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het adviseren, uitvoeren en onderhouden van onroerend goed in alle denkbare vormen.

Inrichting

Zelfs op het gebied van inrichting geeft Julo graag het juiste advies. De productiviteit verhogen van je team door de kantoorinrichting onder handen te nemen, hoe pak je dat aan? Onze stylisten adviseren je graag

Wil je de productiviteit verhogen van je team en het ziekteverzuim verlagen? Kijk dan eerst eens kritisch naar het design van je kantoor. Met een paar simpele ingrepen creëer je een inspirerende, creatieve en gezonde omgeving voor je werknemers. En let wel, het kantoor dusdanig inrichten dat werknemers productiever worden, hoeft niet direct in de papieren te lopen. Met een paar simpele aanpassingen creëer je al een blijer en productiever team.

Projecten om trots op te zijn

En daar gaat weer een tevreden klant met een nieuw pand!